آشنایی با ۳ مایه که منشا انتقال باکتری درون بناء هستند

تابه حال فکر کرده اید که آلوده ترین وسایل در خانه چه چیزهایی هستند؟ آیا وسایل ساختمان اندوه ناقل باکتری و موجب مصیبت های باکتریایی هستند؟ در این یادداشت بوسیله این سؤالات پاسخ داده ایم و به شما می گوییم که چطور باکتری ها را از فضای خانه خود دور کنید. همراه ما باشید. حتما بخوانید:۵ بیماری خطرناک که از گربه به آدم منتقل می شود۲ طرز میسر بخاطر منزه کردن سامان ظرفشوییراهکارهایی کار کننده بخاطر مقابله با آلودگی فضا

براساس یک باور اشتراکی همگی فکر می کنند میکروب ها، باکتری ها و بوسیله طور طاسی منشا ویروس های عفونی بیرون از ساختمانی کمین کرده اند و خواستار فرصت هستند تا ما بوسیله آنها نزدیک شویم و ما را بیمار کنند. بوسیله همین دلیل است که وقتی بیرون از خانه هستیم سعی می کنیم تا حد امکان بوسیله چیزی دست نزنیم. چنانچه بوسیله چیزی دست زده باشیم تا دست هایمان را نشوییم فراهم نمی شویم چیزی بخوریم. بی حد بپا هستیم که مشت های آلوده مان را بوسیله چشم هایمان نزنیم و خیلی کارهای دیگر از این قبیل که تا از پاک بودن مشت هایمان تامین نشویم ارتکاب نمی دهیم.

قصد نداریم بگوییم این عقیده سهو است، خیر! صد البته همه ما قبول داریم که اشیا بیرون از ساختمان داخل مجاورت با گوناگون آلودگی های محیطی و زیست محیطی راحتی دارند و به استراحت می توانند میکروب و ویروس های بیماری زا را به افراد متنوع منتقل کنند. ولی می خواهیم توجه تان را به ۳ وسیله موجود تو مسکن که منشأ ارجاع میکروب ها هستند و گاهی از آنها غفلت می کنیم جلب کنیم. ۳ وسیله که به آرامی آلوده می شوند و چون نمای قلب شان گواه به خشکی امدن آلوده وجود داشتن موجودی نیست، فکرش را اندوه نمی کنیم که چقدر بخاطر سلامتی ما کار بزرگ دارند و عاری اینکه بوسیله آنها توجه کنیم آرام خلوت درون معرض آلودگی استراحت می گیریم. درون این مطلب بوسیله بدیهی ترین شکل مقدور با این ۳ مایه یا ۳ مکان آلوده در ساختمان آشنا می شویم. ۱. شیر آب

سپس از استعمال از درخت سرو بهداشتی، شیر آب را باز می کنیم تا دست هایمان را بشوییم. بعد اندوه دستمان را آغشته به مایع دستشویی می کنیم و به مداقه آن را می شوییم. وقتی از پاکدامن شدن دست ها مطمئن شدیم شیر آب را می بندیم و از سرویس بیرون می شویم. بی خبر از اینکه خلال باز کردن شیر آب ارزش زیادی از میکروب ها را روی آن مکان گذاشته ایم و خلال بسته شدن شیر آب آنها را برداشته ایم. البته بی شمار ها به خشکی امدن حسب سر قبل از دلمه شدن شیر آب کمی آب روی آن می ریزند و بعد شیر آب را می بندند. اما این هم باعث از بین روبیدن میکروب ها نمی شود.

آن طور که متخصصان و کارشناسان مملکت بهداشت می گویند نیکوترین گونه این است که پس ازآن از استفاده از سرو بهداشتی، شیرهای آب را خشک کنیم. از طرف باکتری ها درون فضا خیس و مرطوب با سرعت بیشتری افزایش می شوند. نباید شرایط رشد باکتری ها و میکروب ها را برایشان فراهم کنیم. علاوه بر این لازم است که حداقل هفته ای یکبار شیرهای آب درخت سرو بهداشتی را با مواد شوینده بشوییم. بخاطر این فرمان باید از فرچه های باریک مصرف کنیم که نقاط دور از دسترس غصه شسته شود. چه بسا استعمال از مسواک در این تک می تواند گزینه مناسبی باشد.

نکته جالب این است که تا گپ از آلودگی شیر آب می شود، همه اذهان بوسیله سمت شیر آب درخت سرو بهداشتی می جوی. در حالیکه شیرآب آشپزخانه نیز تو معرض رشد باکتری ها صبر دارد. کافی است حواستان به موارد کاربرد از شیر آب آشپزخانه باشد. به ویژه زمانیکه از پاک کردن سبزی و خواه تمیزکاری کابینت ها و وسایل در یخچال فارغ شده اید و می خواهید دست هایتان را بشویید. در همه این موارد باکتری ها به شیر آب منتقل می شوند و هنگام دلمه شدن شیر روی دست می نشینند. ۲. بقچه یا حوله آشپزخانه

بسی ها عادت دارند سپس از شستن ظرف ها برای جلوگیری از باقی ماندن لکه قطرات آب، قید ها را با جامه دان خشک کنند. یا اینکه یک دستمال خواه حوله را آویزان می کنند تا بعد از هربار شستن دست هایشان در آشپزخانه بتوانند دست ها را با آن خشک کنند. متاسفانه این دستمال و حوله درحالیکه به دیدن می رسد کاملا تمیز و بهداشتی است، منشا انتقال میکروب ها هستند.

محققان تحقیقات گشاد ای روی بقچه های آشپزخانه ادا داده اند. نتایج تحقیقات نشان می دهد که روی ۸۹ درصد از جامه دان های آشپزخانه باکتری هایی مشاهده می شود که به آسانی منجر به ابتلا به مصیبت های روده و معده خواهند شد. قصد نداریم بگوییم جامه دان و حوله آشپزخانه تان را دور بیندازید تا از ابتلا به بیماری ها در امنیت باشید. این راهش نیست!

آن طور که کارشناسان بهداشت می گویند بهترین گونه مقابله با باکتری های موجود در دستمال آشپزخانه این است که هر ۲ تا ۳ روز تو میان، دستمال های آشپزخانه را با ۶۰ درجه سانتیگراد درون سامان لباسشویی بشوییم. علاوه پهلو این دقت داشته باشیم که دستمال بی آب کننده ظرف ها از مچاله که برای خشک کردن مشت هایمان از آن استفاده می کنیم جدا باشد. بمنظور میکروب های موجود تو زیر ناخن ها به دستمال نقل مکان شده و درون صورت استعمال برای خشک کردن ظروف، ظرف ها را آلوده خواهد کرد. ۳. ناخن انسداد

به جرئت می توان گفت ناخن انسداد یکی از آلوده ترین ابزارهای موجود در خانه است. به همین برهان است که متصل توصیه می شود آن را دور از دسترس کودکان قرار دهیم. (البته در این مورد ریسک احتمالی استفاده از ناخن گیر بخاطر کودکان همچنین در دیدن محزون شده است.) ناخن ها بهینه مکان برای جمع شدن باکتری های روده هستند. به همین دلیل است که وصیت می شود هنگام شست وشوی دست ها والا ناخن ها با فرچه به آرامی شسته شود.

وقتی ناخن ها را کوتاه می کنیم، این باکتری ها به ناخن انسداد منتقل می شوند. کوچک ترین جراحتی منجر به انتقال این باکتری ها به بدن و ابراز انواع عفونت می شود. حتی در صورتی که جراحتی رخ ندهد نیز نمی توان کاملا تو امان بود. بجهت بعد از کوتاه کردن ناخن ها و هربار دست زدن به ناخن انسداد کوچک ترین ربط با چشم، دهان و حتی گوش و بینی می تواند منجر به واگذاری باکتری ها بوسیله بدن بی مانند شود.

بهینه روش برای درون امن ماندن از باکتری های موجود داخل ناخن انسداد این است که قبل از کوتاه کردن ناخن ها دست و پا را با صابون بشویید و به هیچ وجه از ناخن گیر به رخ اشتراکی کاربرد نکنید. ناخن انسداد یک ادوات بهداشتی کاملا انحصاری است و هر شخص فارغ از سن و سالی که دارد باید ناخن گیر مخصوص به خودش را داشته باشد. و دیگر اینکه بهتر است بعد از هربار استفاده از ناخن انسداد آن را با پد الکلی یا آب و صابون بوسیله دقت ضدعفونی و بی آب کنید. درون امتداد بخوانید: علائم میکروب معده، سر تشخیص و راه تداوی آن